Sale!

SeaKnight Cheap 500M Nylon Fishing Line Super Strong Monofilament 2-35LB Japanese Material Saltwater Carp Fishing

R31.00R115.00

10LB 0.265mm12LB 0.285mm16LB 0.325mm20LB 0.370mm25LB 0.400mm2LB 0.105mm30LB 0.450mm35LB 0.500mm4LB 0.128mm5LB 0.148mm6LB 0.165mm7LB 0.205mm8LB 0.235mm
Clear
SKU: 1702978372 Category:

Description

SeaKnight New Cheap 500M Nylon Fishing Line Super Strong Monofilament 2-35LB Quality Japanese Material Saltwater Carp Fishing

Features:

1.Fits for different environment, such as ice fishing, carp fishing and sea fishing.
2.Can use for different fishing ways, such as feeder fishing and ect.
3.Varity line numbers, max drag 35LB , can fish different fishes, even Pike.
4.Low memory, soft and elastic, wear resistant
5.5 colors, you can choose whatever the color you want
6.No water absorption
Attention: 1LB=500g, If you don’t know which diameter to choose, please refer to the parameter cart to choose what you want.
Parameters:
Line Number 0.4#: 0.105mm / 2LB / 0.90KG
Line Number 0.6#: 0.128mm / 4LB / 1.81KG
Line Number 0.8#: 0.148mm / 5LB / 2.26KG
Line Number 1.0#: 0.165mm / 6LB / 2.72KG
Line Number 1.5#: 0.205mm / 7LB / 3.18KG
Line Number 2.0#: 0.235mm / 8LB / 3.62KG
Line Number 2.5#: 0.265mm / 10LB / 4.53KG
Line Number 3.0#: 0.285mm / 12LB / 5.44KG
Line Number 4.0#: 0.325mm / 16LB / 7.25KG
Line Number 5.0#: 0.370mm / 20LB / 9.07KG
Line Number 6.0#: 0.400mm / 25LB / 11.33KG
Line Number 7.0#: 0.450mm / 30LB / 13.60KG
Line Number 8.0#: 0.500mm / 35LB / 15.87KG
Packaging Details:
Package Weight: 140g/0.309lb
Package Include: 1 piece of fishing line

Attention!!!

It is not trackable after the package departs from the original country if you select the 4PX Singapore Post OM Pro shipping method. So you can select a better shipping method like ePacket, if you want full tracking information.

Questions & Answers:

Question 1 : Does the It fit for ice fishing ?

Answer: Yes, It can fit, you may choose the drag you need

Question 2 : Does it fit for feeder fishing ?

Answer: Yes, It can fit

Question 3 : How long it will take to deliver ?

Answer: It normally needs 35-60 days, If you wait a long time, please contact with us first, we’ll help you check and give you a best solution

Question 4 : I don’t know which diameter to choose from?

Answer: Please refer to the drag you need, and choose diameter in the parameter cart

Question 5 : How’s the water absorbtion?

Answer: It don’t have water absorbtion

Question 6 : Does it has memory?

Answer: It’s low memory, It can back to normal after streching

Question 7 : Does it fit for pike fishing?

Answer: Yes, It does.

Question 8 : Does it fit for Sea fishing or carp fishing?

Answer: Yes, It fit them both, can use in saltwater and freshwater.

Additional information

Brand Name

SeaKnight

Material

Nylon

With Ruler or Not

No

Position

stream

With Scale or Not

No

Shape

Level

Buoyancy Characteristic

Floating Line

Model Number

Nylon Line 500M

Strength Test Range(LB)

2-35LB

Strength Test Range(KG)

0.90-15.87KG

Diameter Range

0.10-0.50mm

Colors

TRANSPARENT,RED,BLUE,BLACK,YELLOW

Fishing Line Type

Mono Nylon Line

Memory

Yes

Suitable

Saltwater/Freshwater

Place of Origin

Zhejiang, China (Mainland)

Water Absorption

No

Package Include

1 piece of fishing line

Meters

500m; 100m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SeaKnight Cheap 500M Nylon Fishing Line Super Strong Monofilament 2-35LB Japanese Material Saltwater Carp Fishing”

Your email address will not be published. Required fields are marked *